coaching

Op zoek naar personal coaching

Coaching

Coaching is een vorm van individuele begeleiding die is toegesneden op het professioneel functioneren en het welzijn in werksituaties. Dit is dus wezenlijk anders dan bij individuele (psycho)therapie, waar de blik gericht is op het persoonlijk functioneren en welzijn. Hoewel de manieren van werken zeer goed overeen kunnen komen, is en blijft de focus bij coaching gericht op de werkgerelateerde vraag en doelstelling. 

Personal coaching

Jij zoekt een coach. Mogelijk heb je een concrete aanleiding. Wellicht doen zich meerdere dingen voor in je werk waar je in vastloopt, of waar je niet van weet wat je ermee aanmoet. Misschien heb je alleen maar een vaag gevoel dat het niet lekker loopt in relatie tot anderen op het werk. Jij hebt jouw eigen aanleiding om op zoek te zijn naar iemand die je kan coachen.

Wanneer je een heel gerichte coachingsvraag hebt, is over het algemeen je doel in een aantal sessies haalbaar. Het kan ook voorkomen, dat je vraag een wat breder gebied omvat. Je wilt bijvoorbeeld zowel bepaalde werkgerelateerde thema’s onder de loep nemen of bepaalde vaardigheden meer onder de knie krijgen, èn tevens kijken naar waarom deze thema’s op jouw pad komen. Je wilt ook wie jij bent betrekken bij jouw onderzoek en groei.

Lees meer...
 

           

Als je iets zoekt, wees er dan op voorbereid het te vinden.